Privatumo politika

I. SĄVOKOS:

  1. Svetainė – yra interaktyvus informacinis portalas apie keliones, kuris yra pasiekiamas internetiniu adresu –www.keliaukimpatys.lt;
  2. Naudotojas – bet kuris neprisiregistravęs prie Svetainės asmuo (tiek fizinis asmuo, tiek juridinis asmuo), kuris naudojasi Svetaine;
  3. Slapukas – tai nedidelis failas, kuris siunčiamas į įrenginį, bet kuriam asmeniui besilankant Svetainėje;
  4. Naršyklė – yra programa, skirta atvaizduoti internetinius puslapius asmeniniame kompiuteryje;
  5. Asmens duomenys – bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu.
  6. Asmens duomenų gavėjas – juridinis ar fizinis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys, įskaitant Partnerius;
  7. Privatumo politika – šis dokumentas, kuriame yra numatytos pagrindinės asmens duomenų ir kitos svarbios informacijos rinkimo, kaupimo, tvarkymo ir laikymo taisyklės, naudojantis Svetaine;
  8. Įstatymas – LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas;
  9. Svetainės administratorius – už Svetainės administravimą atsakingas asmuo;
  10. IP adresas – Kiekvienam prie interneto prijungtam kompiuteriui priskirtas unikalus numeris, kuris žinomas kaip interneto protokolo (IP) adresas. Kadangi šie numeriai paprastai priskiriami pagal šalies blokus, IP adresas gali būti dažnai naudojamas šaliai, kurioje kompiuteris prijungiamas prie interneto, identifikuoti.

II. BENDROSIOS NUOSTATOS

  1. Svetainės Privatumo politikoje yra numatytos pagrindinės Asmens duomenų ir kitos asmeniui svarbios informacijos rinkimo, kaupimo ir jų tvarkymo taisyklės Naudotojui naudojantis Svetaine.
  2. Privatumo politika skirta apsaugoti ir ginti Svetainės Naudotojų Asmens ir kitus duomenis nuo neteisėto naudojimo.
  3. Su šiuo Svetainės dokumentu galite susipažinti bet kuriuo metu Svetainėje, taip pat jį galite parsisiųsti ir atsispausdinti iš pačios Svetainės.
  4. Keliaukimpatys.lt norėtų atkreipti dėmesį, kad Svetainėje yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius, ir kad keliaukimpatys.lt svetainė nėra atsakinga už tokių interneto tinklalapių turinį ir/ar jų naudojamus privatumo politikos užtikrinimo metodus, todėl prieš pateikiant kokią nors informaciją apie save Naudotojas turėtų susipažinti su atitinkamo interneto tinklalapio taisyklėmis, privatumo politika ir kitais dokumentais.

III. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS IR SAUGOJIMAS

    1. Keliaukimpatys.lt apie lankytojus informacijos nekaupia ir nerenka, nesiunčia naujienlaiškių ir kitokio pobūdžio informacijos.
    2. Laikoma, kad lankytojas išreiškia savo išankstinį sutikimą leisti Svetainei įrašyti slapukus spausdamas mygtuką „SUTINKU“ prie pateiktos informacijos :„Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies).
    3. Jei nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, bet kada galite atšaukti sutikimą juos naudoti pakeitę nustatymus ir ištrynę įrašytus slapukus. Daugiau informacijos pateikta adresu AllAboutCookies.org arba www.google.com/privacy_ads.html.

IV. SLAPUKAI

  1. Savo svetainėje naudojame slapukus. Slapukai – tai laikmenos, saugančios informaciją jūsų kompiuterio standžiajame diske arba naršyklėje ir leidžiančios mums nustatyti, kad esate anksčiau lankęsi Svetaineje. Naudojame slapukus, siekdami užtikrinti jums kuo patogesnę Mūsų svetainės peržiūrą. Šioje Slapukų politikoje pateikta smulki informacija apie slapukus, kuriuos naudojame savo Interneto svetainėje.
  2. Bet kuriuo metu naršyklėje galite atjungti slapukus ir pašalinti kompiuteryje išsaugotus slapukus. Norėdami tai padaryti naršykle „Microsoft Internet Explorer“, atidarykite Tools / Internet Options ir pakeiskite privatumo nuostatas arba norėdami pašalinti slapukus paspauskite Delete Cookies. Tačiau tokiu atveju neturėsite galimybės naudotis visomis Interneto tinklalapio funkcijomis. Norėdami sužinoti, kaip tai padaryti kitose naršyklėse, atidarykite įrankių juostoje skyrelį Help arba apsilankykite tinklalapyje www.allaboutcookies.org. Kad galėtumėte naudotis Interneto tinklalapio jums asmeniškai pritaikytu funkcionalumu, jūsų kompiuteris, planšetinis kompiuteris ar išmanusis telefonas turi leisti naudoti slapukus, nes mes galime užtikrinti konkrečias asmeniškai pritaikytas Interneto tinklalapio galimybes tik pasitelkdami slapukus.
  3. Slapukai taip pat naudojami tam, kad būtų užregistruota, ar duomenų subjektas sutinka (arba nesutinka), kad mūsų interneto svetainėje būtų naudojami slapukai, kad šis klausimas nebūtų užduodamas kiekvieną kartą apsilankant svetainėje.
  4. Jei norite atsisakyti „Google Analytics“ slapukų, atsisiųskite ir įdiekite „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinį (angl. Opt-out Browser Add-on). Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinys

V. PAPILDOMA INFORMACIJA APIE SLAPUKUS

  1. Mūsų Svetainė naudoja slapukus šiais tikslais:
    • kad atskirtų Svetainės vartotojus;
    • kad užtikrintų šių vartotojų apsaugą;
    • kad užtikrintų svetainės pagrindinių funkcijų veikimą;
    • kad įsimintų jūsų ankstesnį apsilankymą Svetainėje;
    • kad atskirtų vartotojus, kuriems jau buvo rodomas arba nebuvo rodomas konkretus akcijos reklaminis langelis ir pan.;
    • siekiant kontroliuoti Interneto tinklalapio užklausų skaičių;
    • kad išsaugotų jūsų nuostatas, kurios bus naudojamos „Google Maps“;
    • siekiant užtikrinti, kad Svetainėje būtų rodomi žemėlapiai, teikiami „Google Maps“;
    • siekiant skaičiuoti vartotojus, kurie naudojasi žemėlapiais, pateiktais „Google Maps“;
    • siekiant užtikrinti „Facebook“ įrankių veikimą Interneto tinklalapyje;
    • siekiant užtikrinti atitinkamos kokybės „YouTube“ vaizdo įrašų naudojimą Svetainėje;
    • kad stebėtų klientų įpročius, pavyzdžiui, tinklalapius, kuriuose jie apsilanko prieš patekdami į Svetainę.

2.Mes nenaudojame slapukų ar kitokių sekimo technologijų informacijai iš jūsų kompiuterio rinkti arba saugoti jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kuriuo naudodamiesi lankotės Svetainėje, arba jūsų veiksmams internete sekti, kai nesate Mūsų Svetainėje.

3.Mūsų svetainė naudoja kai kuriuos trečiųjų šalių įrankius, pavyzdžiui: „Google Analytics“, „YouTube“, „Google Maps“, „Facebook“, “Google Adsense” ir šios trečiosios šalys taip pat gali naudoti slapukus per Mūsų Svetainę.

4. Mūsų Svetainėje naudojamų slapukų sąrašas. Prašome atkreipti dėmesį į tai, kad:

  • kai kuriuos slapukus nustato Mūsų Svetainė (pirmosios šalies slapukai), o kai kuriuos – kiti interneto tinklalapiai, pavyzdžiui, „Google“ ir „Facebook“ (trečiųjų šalių slapukai);
  • kai kurie slapukai ištrinami iš jūsų kompiuterio uždarius naršyklę. Jie vadinami ryšio seanso slapukais. Kiti jūsų kompiuteryje lieka ilgiau, kol baigiasi jų veikimo laikas. Jie vadinami pastoviaisiais slapukais ir juos galima naudoti informacijai tarp naršymo internete sesijų saugojimui.

VI. MŪSŲ SVETAINĖJE NAUDOJAMŲ SLAPUKŲ SĄRAŠAS

Slapukų tipai:

  • ryšio seanso slapukai, nustatomi lankymosi Interneto tinklalapyje laikotarpiui iki uždarant interneto naršyklę;
  • nuolatiniai slapukai, saugomi ir nustatomi vartotojo kompiuteryje tam tikram laikui ir naudojami pakartotinai apsilankius Interneto svetainėje;
  • trečiųjų šalių slapukai, nustatomi siekiant užtikrinti kitų interneto tinklalapių turinio atvaizdavimą;
  • pirmosios šalies slapukai.
Tipas Slapukų pavadinimas Aprašymas Laikotarpis
HTTP ASP.NET_SessionId Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Suteikia pagrindines funkcijas, tokias kaip puslapio naršymas ir saugi prieiga. Svetainė negali tinkamai veikti be šių slapukų. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP AWSELB Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Suteikia pagrindines funkcijas, tokias kaip puslapio naršymas ir saugi prieiga. Svetainė negali tinkamai veikti be šių slapukų. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP JSESSIONID Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Suteikia pagrindines funkcijas, tokias kaip puslapio naršymas ir saugi prieiga. Svetainė negali tinkamai veikti be šių slapukų. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP _ga Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 2 metus.
HTTP _gat Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP _gid Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP d Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 3 mėnesius.
HTTP c Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP CMDD Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP CMID Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 1 metus.
HTTP CMPRO Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 3 mėnesius.
HTTP CMPS Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 3 mėnesius.
HTTP CMSC Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP CMST Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP DSID Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP IDE Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 1 metus.
Pixel impression.php/# Naudoja “Facebook”, kad registruotų parodymus puslapiuose su “Facebook” prisijungimo mygtuku. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP khaos Naudojami ir registruojami anoniminiai naudotojo duomenys, pvz., IP adresas, geografinė padėtis, lankomos svetainės ir kokie skelbimai

vartotojas spustelėjo, siekdamas optimizuoti skelbimų rodymą, pagrįstą naudotojo judėjimu svetainėse, kurios naudoja tą patį skelbimų tinklą. Trečiųjų šalių slapukas.

Saugomas 1 metus.
HTTP mc Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 13 mėnesių.
Pixel pcs/activeview Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
Pixel pixel Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP PREF Registruoja unikalų identifikatorių, kurį naudoja “Google”, kad būtų laikomasi statistikos apie tai, kaip lankytojas naudoja “YouTube” vaizdo įrašus įvairiose svetainėse.Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 8 mėnesius.
Pixel r/collect Rinkodaros slapukas naudojamas stebint lankytojus visose svetainėse. Tikslas yra rodyti atitinkamus ir tinkamus skelbimus individualiam naudotujui. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP wordpress_test_cookie WordPress testo slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP VISITOR_INFO1_LIVE Slapukas vertina lankytojų pralaidumą. Jis nerenka informacijos, leidžiančios identifikuoti naudotoją. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 179 dienas.
HTTP YSC Slapukas naudojamas tinklalapiuose, kuriuose yra skelbiami „YouTube“ vaizdo įrašai. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTML google_experiment_mod Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Pastovus
HTML google_pub_config Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Pastovus
Pixel link.html Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP mm-ab-seg Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 1 metus.
HTTP momondo-currency Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 1 metus.
HTTP momondo-visitor Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 1 metus.
HTTP split_test_version Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 179 dienas.
HTTP cookie_notice_accepted Naudojamas slapukų naudojimo sutikimui gauti. Saugomas 1 mėnesį.
HTTP Visits Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 1 metus.

VII. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

  1. Ši Privatumo politika galioja nuo 2018 m. balandžio 26 dienos.
  2. Mums gali prireikti atnaujinti šią privatumo ir slapukų politiką. Jei atliksime esminius šios politikos pakeitimus, mes apie tai informuosime, paskelbdami pranešimą mūsų interneto svetainėje.