Aštri vištiena – Ispaniškas patiekalas

Jums reikės:

Vištienos gabaliukų ar dalių apie 1,5 kg;ispaniskai_troskinta_vistiena1
2 šaukštai alyvuogių aliejaus kepimui;
1 svogūnas;
2 česnako skiltelės;
1 arbatinis šaukštelis miltų;
2 šaukšteliai tarkuoto imbiero;
2 šaukštai sezamų;
2-3 griežinėliais supjaustytos aitriosios paprikos;
180 ml. vištienos sultinio arba vandens su ištirpintu sultinio kubeliu;
Druskos ir pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

Apkepkite vištieną iš visų pusių, pagardinkite druska ir pipirais. Pakepinkite svogūnus ir česnakus. Sudėkite pakeptus svogūnus ir vištą į puodą, taip pat pridėkite miltų, imbierą, sezamų sėklų ir aitriąsias paprikas užpilkite sultiniu ir troškinkite 45 minutes. Kol vištiena pasidarys labai minkšta.

Jei naudosite greitpuodį troškinkite 20 min.

Galite patiekti su virtomis bulvėmis.

Skanaus!